Σημεία πώλησης

 

Η μικρή ηλικία της Greek Horizons δεν στάθηκε εμπόδιο στην ανάπτυξη της και αυτό είναι αδιάψευστο στοιχείο που αποδεικνύουν οι εκατοντάδες μας συνεργάτες στην Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό. Τα προϊόντα μας βρίσκονται πλέον στα ράφια πολλών καταστημάτων, από ακριβά delis μέχρι παραδοσιακά παντοπωλεία και αλυσίδες Super market, ενώ κάθε χρόνο προστίθενται νέοι συνεργάτες στην ήδη πολυπληθή οικογένεια της Greek Horizons. Με δεδομένη την ευρεία αυτή παρουσία, κάθε νέα τοποθέτηση αυξάνει την ισχύ της μάρκας στα μάτια των καταναλωτών και συνεπώς το όφελος όλων των συνεργατών μας και του καθενός ξεχωριστά.

Αυτός ήταν και ο εμπορικός μας στόχος από την πρώτη στιγμή. Σήμερα, μετά από πολλή δουλειά, υπομονή και μελέτη, οι… ορίζοντες είναι πλέον ανοιχτοί για όλους μας.
Εκτός όμως από την έκταση, μεγαλύτερη αξία έχει να σταθούμε στην ποιότητα, στη διάρκεια, στη συνέπεια και στην εμπιστοσύνη, ως στοιχεία που χαρακτηρίζουν κάθε μας συνεργασία. Γιατί αυτοί είναι οι παράγοντες που μακροπρόθεσμα καθορίζουν την επιτυχία. Παράγοντες ανθρώπινοι και όχι επιχειρηματικοί.
Παρακάτω σας παραθέτουμε ένα μικρό δείγμα των συνεργαζόμενων επιχειρήσεων ώστε να μπορέσετε εύκολα να βρείτε το πλησιέστερο σε σας.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας προτείνουμε τον κοντινότερο σε εσάς συνεργάτη της Greek Horizons.

Μενού