ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

Για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας, μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε τέσσερις διαφορετικούς τρόπους πληρωμής:
– Με Τραπεζική Μεταφορά: Κάνετε μεταφορά του συνόλου παραγγελίας απευθείας στον τραπεζικό μας λογαριασμό. Μόλις επιλέξετε το «Κάντε παραγγελία», θα μεταβείτε στη σελίδα όπου αναφέρονται οι λεπτομέρειες τις παραγγελίας σας (Αριθμός παραγγελίας, ημερομηνία, σύνολο κλπ) και παρακάτω τα στοιχεία των τραπεζικών μας λογαριασμών. Θα λάβετε και σχετικό e-mail ειδοποίησης με τις πληροφορίες παραγγελίας και τα στοιχεία λογαριασμών για τη διευκόλυνσή σας. Παρακαλούμε για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας, να αναγράφεται ο αριθμός παραγγελίας κατά την κατάθεση. Οι παραγγελίες αποστέλλονται μόλις το ποσό εμφανιστεί στον τραπεζικό μας λογαριασμό. Μπορείτε να μας στείλετε το αντίγραφο της τραπεζικής εντολής πληρωμής με email στο sales@greekhorizons.gr
– Με Αντικαταβολή (Ισχύει μόνο για αποστολές εντός Ελλάδος): Η τελική πληρωμή θα γίνει κατά την παράδοση του πακέτου στον courier. Παρακαλούμε σημειώστε ότι υπάρχει επιπλέον κόστος 2.5€ για την αντικαταβολή.
– Μέσω PayPal: Εφόσον έχετε ενεργό λογαριασμό, πατώντας στο «Προβείτε στο PayPal», θα μεταφερθείτε στην αντίστοιχη σελίδα του PayPal ώστε να πραγματοποιήσετε την πληρωμή με τη μέθοδο που έχετε ορίσει.
– Με χρεωστική/πιστωτική κάρτα: Με την επιβεβαίωση της παραγγελίας σας, θα μεταφερθείτε στον επίσημο δίαυλο πληρωμής της Τράπεζας Πειραιώς όπου συμπληρώνετε τα στοιχεία της κάρτας σας και πραγματοποιείτε την πληρωμή. Μετά την πληρωμή θα μεταφερθείτε αυτόματα πίσω στην ιστοσελίδα μας για την επιβεβαίωση ενώ θα λάβετε και το αντίστοιχό e-mail επιβεβαίωσης από εμάς. Σημειώστε ότι όλη η διαδικασία πληρωμής ολοκληρώνεται σε ασφαλείς τοποθεσίες (128/256bit SSL Certificate) με τη χρήση πιστοποιητικών ασφαλείας συναλλαγών SSL το οποίο είναι εγκατεστημένο στο σύστημά μας και κρυπτογραφεί τα στοιχεία που χρησιμοποιούνται κατά τη διάρκεια μεταφοράς στον παροχέα ηλεκτρονικής πληρωμής, οπού πραγματοποιείτε ο έλεγχος και η χρέωση της κάρτας σας.
Παρακαλώ σημειώστε ότι με την επιβεβαίωση της παραγγελίας σας αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης όπως αυτοί αναφέρονται στο σχετικό σύνδεσμο που βρίσκεται μετά τις μεθόδους πληρωμής.

ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΕΙΜΕΝΟ ΜΠΑΙΝΕΙ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ.
ΟΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΟΤΑΝ Ο ΠΕΛΑΤΗΣ ΕΧΕΙ ΕΠΙΛΕΞΕΙ ΠΛΗΡΩΜΗ ΜΕ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

 

ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ
ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΛΑΔΟΣ
IBAN: GR4401102580000025840702911
ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ: ΠΑΝΟΥΤΣΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

EUROBANKEFG
IBAN: GR2202601360000190200626386
ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ: ΠΑΝΟΥΤΣΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

Μενού